Time for some pancakes.. again!

Både mitt kompisgäng och jag har blivit helt förälskade i amerikanska pannkakor. Så vi vill äta det nästan så ofta som vi bara kan! Så idag träffades vi runt 11 och åt en god pannkaksbrunch hos Desirée! Var hur gott som helst och hade en mysig morgon med Dessi och Wenche. Bra start på dagen! Nu är det bara att ta tag i packingen igen och få det klart någon gång sen väntar ett träningspass. Hörs senareeee
 
 

Pitcher's

Mina dagar är fyllda med stress och packning just nu. Det enda jag gör är att rensa grejer till flytten känns det som. Igår dock så glömde jag allt det där och mötte upp tjejerna. Vi åt middag på Pitcher's och hade en as bra kväll! Kul att bara umgås och prata med sina vänner. Maten var också helt underbar!
 
 
 
 

Eminem ft. Rihanna

Ville bara gå in här och be er lyssna på Eminems nya låt med Rihanna, ännu en singel till hans kommande album. En väldigt skön låt, älskar den! Mer än så behöver jag inte skriva.
 

Höstlov

Då har även jag gått på höstlov så som resten utav alla ungdomar som går i skolan här i Örebro. Känns skönt att bara kunna ta det lugnt och ta igen lite skolarbeten. Dock så skulle jag inte tacka nej till lite roligheter och annat kul under denna vecka. I lördags så hade vi en liten avskedsbrunch för Danielle som just nu befinner sig i USA. Vi åt amerikanska pannkakor och drack färskpressad juice. Senare både på lördagskvällen och söndagskvällen så har jag hängt hemma hos Josefin med mina fina vänner. Med andra ord en rolig och skön helg!
 
 

Halloween

 
 
 
 
 
 
Hade en jätte rolig kväll hos Sofie i fredags som hade en tidig halloweenfest! Var hur kul som helst och som ni ser så klädde alla ut sig. Själv så målade jag mig själv till ett skelett haha, ville vara något annorlunda i år och detta kändes lite ovanligt och inget som alla andra klär ut sig till. Som ni ser så har jag dock väldigt dåliga mobil bilder att bjuda på, men går ni in på Sofies blogg HÄR så finns det fler roligare och bättre bilder.

Nattinlägg

En liten bild jag tog idag
 
Ligger i sängen och ska strax sova. Tänkte kika in här lite innan bara och säga hej! Stannade hemma från skolan idag eftersom att jag bara hade en lektion vilket jag ändå inte skulle göra något på så kände att det var okej att stanna hemma. Väl hemma rensade jag lite inför flytten och passade på att ta ner min klädhängare vilket resulterade till en stor tom yta. Fick då en ide att träna på mitt handstående vilket inte är i toppform, så resten utav dagen så stod jag mest på händer haha. Senare klockan 7 körde jag spinning (ungefär det enda jag tränar inser jag, lite variation vore bra haha men nej..) och efter blev det lite rygg och triceps. Nu som sagt ligger jag då i sängen och laddar inför ett simprov vi ska ha med skolan imorgon. Inte så taggad dock! Men men.. God natt!

I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.

Ligger nu nyduschad i sängen och behöver plugga som en dåre. Borde lägga skolan som prio ett vilket jag tyvärr inte gör av någon konstig anledning. Jaja.. Blev ett lyckat spinning pass och körde lite axlar efter det. Känns skönt nu och laddar om till ett nytt pass imorgon. Här kommer två väldigt dåliga bilder från dagens träning!
 
 

Eminem

Har fått en fetisch för Eminem igen, älskar verkligen alla hans låtar. Han är även en utav mammas favoriter så det är ungefär bara hans låtar som går på repeat här hemma. ÄLSKAR även att lyssna på honom innan jag ska träna och under tiden jag tränar. Blir så peppad utav hans så kraftfulla röst och låtar. Ni har väl inte missat låten Survival? En utav hans nyaste singel. Även en låt utav hans kommande album "The Marshall Mathers LP 2" som kommer ut i början av november. En riktig träningslåt enligt mig, blir riktigt taggad av den. Varför jag just skriver om honom nu är för att jag ska kila iväg på ett spinning pass och behövde taggas igång lite haha. Så vi hörs senare!
 
 

25 to Life, en utav alla mina favoriter

20 oktober 2013

Tjosan! Denna helg har varit väldigt lugn med bra. Känns lite som att jag blivit pensioner eftersom att den enda jag gör är att äta och sova ungefär haha.. Hade en liten sleepover med Dessi och Danielle vilket även resulterade till en dunder frukost dagen efter. Idag dock har jag varit väldigt produktiv, har städat, pluggat, kört ett spinning pass, även tränat lite mage och burit ännu mer kartoner upp för miljontals trappsteg. Nu ska jag sätta på en film och hoppas på att jag inte somnar alldeles för sent. Hoppas ni haft en bra helg! :)
 
 

Plugggg

Sitter just nu och skriver ett hemprov som jag har i filosofi till imorgon. Går lite sådär eftersom jag har så jävla svårt att koncentrera mig. Men kände ändå att jag ville skriva här lite eftersom jag inte skrev något igår. Fast har inget speciellt att skriva om egentligen, bara att jag har otroligt mycket plugg jag måste göra snarast eftersom att jag är van att halka efter hehe..
Började dagen i alla fall med ett spinning pass klockan 7.00 med Dessi, hur trött jag än var så tog jag mig dit och känslan efteråt är ju oslagbar. Kunde sedan för en gångskull i lugn och ro äta en god frulle(JÄMT stressad på morgonen) och gå till skolan. Sedan har jag suttit med provet och handlat mat med mamma. Inte ett så intressant inlägg men kommer nog upp några fler bilder från Montenegro senare som jag har glömt att visa er. Kika in då! :)
 
Har tyvärr inga bilder så ni får kolla på denna fina bild som är tagen utav min friendo Dessiiiii

7 saker ni kanske inte visste om mig

  • Vad jag än äter så äter jag kanterna först, spelar ingen roll om det är en smörgås, hamburgare eller en chokladbit osv. Den sista tuggan jag stoppar in i munnen kan det INTE vara en kant på helt enkelt. Vet dock inte varför jag gör såhär, det har bara varit en vana hela livet och känns fel om jag nu skulle ändra på det. 

  • Jag bryr mig alldeles för mycket om mina naglar, målar nytt nagellack varannan dag ungefär och skulle aldrig kunna gå utan nagellack. Bryr mig mer om att ha fina naglar än att ha fint hår haha..

  • Jag är alltid så petnoga. Kan ta mig flera minuter att bre en macka eftersom att det måste vara smör precis överallt och fyller alltid min taco alldeles lagom mycket så jag ska kunna vika ihop den perfekt. Dock är jag bara petnoga när det gäller onödiga grejer, inte när det gäller att lämna in en uppgift i tid eller att jämt ha mitt rum städat. Vilket skulle vara bättre..

  • Jag ÄLSKAR avokados. Skulle kunna leva på den frukten, eller grönsaken(?) Vet inte ens vad det är för något.. Men äsch, jag älskar det sååååå mycket ändå!!

  • Jag är väldigt dålig på att visa känslor framför folk. Är dålig på att berätta hur mycket jag tycker om någon eller prata om något som gör mig riktigt ledsen. Håller det hellre för mig själv. Dock är jag en väldigt känslosam person men visar det inte så mycket utåt. Gråter även till nästan varje film och serie. 

  • Jag HATAR att prata inför folk. Det är min största rädsla. Slinkar mig alltid ur redovisningar och presentationer. Mår psykiskt dåligt av att ställa mig framför flertal människor och visa upp något som jag har gjort. När jag väl blir tvingad till att göra det så gör jag det, dock slutar det oftast med att jag brister i tårar så fort jag är klar. Vilket är väldigt jobbigt och detta är verkligen det värsta jag vet.

  • Mina högsta drömmar är att hoppa fallskärm, bli pilot och kunna äta hur mycket mat som helst utan att kunna bli mätt eller fet.

 
 

Dear shoes, I LOVE YOU

 
1. NELLY 2. HENRYKOLE 3. NELLY
 
Alltså det går inte att beskriva min kärlek till dem här tre par skorna. Var helt säker på att jag skulle införskaffa mig ett par leopard Vans men när jag för någon dag sedan fick syn på dem tiger-mönstrade Vansen kan jag inte bestämma mig vilka som är snyggast. Vad tycker ni? Och Jeffrey Campbell bootsen är to die for. Älskar cut-out modellen(!!) Blir tokig, måste ha i alla fall minst ett par av dessa skor snarast. 

Tjoooo

Tog en liten omedveten bloggpaus över helgen haha. Syster kom hem hit till Örebro och mormor har kommit så har spenderat all min tid med dem. Gått runt på både Marieberg och stan, fikat och bara myst. I fredags- och lördagskväll var jag dock hos Josefin, hade två jätte bra tjejkvällar med mina fina vänner. På dagarna har jag även burit flyttlådor upp för hundra trappor vilket har resulterat i en hel del träningsverk i armarna! Här kommer tre bilder från dem senaste dagarna :)

Hängde runt på stan i detta, dels i ett par svarta Vans som är mina nya favoriter!


Maribergshäng med systrarna 


Disikerade får-organ på naturkunskapen, tror dock inte ni vill se bilder på själva organen så denna bild på Wenche räcker gott och väl haha! 

Syster ♡

Blir rätt känslig på kvällen och ville bara skriva av mig lite och säga att en utav mina förebilder är min storasyster. Hon är 20år, bor i Oslo och jobbar. Jag har inte visat så mycket kärlek till henne innan vilket jag ångrar men jag ser upp till henne något otroligt. Hon är en så framåtriktad person som inte låter någon ta henne för givet. Hon är självständig och når alltid sina mål som hon sätter upp. Är så stolt över henne! Verkligen glad över att just hon är min syster och hoppas du vet det. Loveu
 
 
 

Få bilder från Norge

 




 


 
Några rätt tråkiga bilder från Norge men ville ändå lägga upp några fler eftersom att det alltid kommer vara roligt att kolla tillbaka här om några år och se dem :)

tjabbalabba


 
Bilder sen igår, har gått och blivit stamkund på Espresso house känns det som haha.. Älskar även min nya mössa och funderar på att köpa ännu en till fast i grå! Mössor på hösten/vintern är enligt mig så himla snyggt. 

Sitter just nu i skolan och behöver verkligen plugga, vilket jag dock inte gör.. Som vanligt. Måste hem sen och fixa lite grejer sen kommer mormor hit, ända vägen från Bosnien. Hon stannar nog här till jul, nyår och lite efter det. Ska bli skönt att få träffa henne eftersom att jag aldrig gör det. Plus kommer det alltid finnas god mormors-mat hemma och det är inget negativt! Nu måste jag återgå till föreläsningen jag sitter på. Pöss

8 oktober 2013

Orkade verkligen inte blogga igår. Var trött hela dagen på grund av att jag kom hem så sent. Hängde med mina saknade vänner och min familj. Så hade ingen lust att blogga.

Idag däremot så var jag utvilad eftersom jag började klockan halv 1 och hade bara en lektion. Gick upp på stan och åt med Dessi på Java. Sedan förflyttade vi oss från Java till Espresso house och träffade Wenche, Bea och Danielle. Köpte mig en efterlängtad mössa från Carlings som ni får se imorgon eftersom att jag just nu är placerad i soffan och ska kolla 90210. Blivit totalt beroende! P&K
 
 

Last day in Oslo

Som rubriken säger är det min sista dag i Oslo idag. Åker klockan 23.00 ikväll vilket dock kommer resultera i att jag kommer sova cirkus 3 timmar innan skolan börjar imorgton.. Har haft ett par jätte härliga dagar hos syster dock vill jag inte åka hem än men åker nog tillbaka på höstlovet som är snart. Annars så har vi varit på stan idag, ätit på Oslos mysigaste frukost ställe men världens godaste hemmagjorda jordgubbssylt,varit på matmarknad och så gick vi förbi Konserthuset där NM 2013 höll hus. Gick dock mest dit för att träffa Alexandra Bring vilket jag även fick göra! Köpte också en BMR shaker för bara 20kr. Blev dock jädra ful på bilden men äsch!
 
 
 
 
 
 


 
 
 

The best of both worlds

Om ni får chansen att åka till Oslo så tveka inte! Verkligen en stad som bjuder på allt - Trevliga människor, god mat, lite ghetto (Betongen som min vän Wenche skulle sagt haha), lyxlivet, sjöar, vattenfall, en hel del arkitektur osv. Jag skulle inte ha något emot av att flytta hit alls! 

Vi var ute på en lång promenad idag, dem visade mig Oslo lite. Dock så glömde jag kameran hemma, men blev några mobilbilder. Var tvungen att fota lite, eftersom det är helt olika kontraster beroende vart du befinner dig i staden. Vi börjde vid ''Ghetto'' området som var FULLT med graffitti överallt! Alla väggar var täckta med olika konstverk. Var så himla coolt att se. Det var ungdomar som satt på trappor och sprang ut och in från danslokaler. Det var precis som ett sånt där område som man får se i bland annat Step up filmerna. Önska det fanns mer såna personliga ställen i Sverige.
När vi dock hade gått en längre bit kom vi fram till en hamn. Där det fanns stora fina båtar, restauranger precis vid vattnet och jätte fina byggnader. Vi hade alltså kommit fram till det ''finare'' området, det bestod bara utav arkitektur byggnader, överklassiga restauranger och lyxiga båtar. Ett jätte fint ställe som verkligen var välvårdat. Kul att se båda delarna och det gjorde så jag fick upp ögonen en aning. Jaja, slut skrivet för min del. Här komemr några bilder som inte ger staden sin rättvisa. Men vi ska ut imorgon igen och då ska jag ha med mig kameran! Kram
 
 
 
 




 







 
 

Kanelbullens dag

Bakat för fullt hela förmiddagen med Ida! Blev en hel drös med bullar haha, så vi kan bjuda hela Norges befolkning. Dock så äter dem inte kanelbullar här, dem äter bara bröd bollar, som frallor ungefär, gjorda på kardemumma och russin och kallar dem för "Boller". Inte smakat några eftersom dem inte låter så lockande, så jag håller mig till kanelbullar haha! Nu väntar bullar och mjölk, mums. Puss
 
 



Godmorgon

Hann inte blogga något mer igår, kom hem från stan runt nio, efter det så åt vi mat och sedan fastnade jag framför GTA. Hann inte ta några bilder heller, eller hann och hann, glömde mest ta några.

Just nu ligger jag bara här i soffan och väntar på bättre tider. Ska ta mig något att äta och sedan sätta igång med att baka bullar! Det är ju trots allt kanelbullens dag idag. Så en hel del bullar ska det bakas :)

Hur jag sprang runt på stan igår! 

Just nu. Puss

Min morgon

Har haft en väldigt skön och lugn morgon. Ätit en god frukost, myst med Amora och spelat GTA V hela morgonen. Nu kom Ida precis in och jag måste stänga av spelet för att börja göra mig iordning. Vi ska nämligen möta upp Lana på stan efter hennes jobb och upptäcka Oslo lite. 

Sprungit runt i syrrans mysiga tofflor hela morgonen. (Tar nog med mig dem hem, haha vet att du läser detta puss)

 

Helt jävla fantastiskt

Har varit med om en utav dem bästa kvällarna i mitt sjuttonåriga liv!!! Är typ i chock så bra det var. Är fan stum, får inte fram några ord som förklarar hur fantastiskt det var. Berättar mer imorgon då jag förhoppningsvis är lite normalare och kan försöka återberätta kvällen för er. Men nu måste jag sova! Så Godnatt från väldigt exalterad Amanda

Norge levererar


Två gamla bilder på Amora

Alltså detta land och denna stad! Älskar det! Kom fram runt halv tio igår kväll och allt var fortfarande öppet, affärerna stänger inte förens 10 och det var hur mycket folk ute som helst. Möttes av Lana, Ida (Lanas kompis) och hunden Amora. Var så trött och hungrig så vi gick bara hem och tog det lugnt. 

Vaknade däremot imorse klockan 10 av att Amora hoppa på mig.. Ätit frukost, pluggat och busat med hunden har jag hunnit göra. Måste hinna laga mat innan Lana kommer hem och sedan hoppa in i duschen. Vid 6 rullar vi mot Telenor Arena och Macklemore!! Tror inte jag hinner blogga något mer idag tyvärr, men uppdaterar imorgon om inget annat. Nu måste jag ut med Amora! Kramiiis
 
 

Next destination - Oslo

Kom precis hem från skolan, hade bara en lektion från 12.35 till 14.05. Med andra ord en jävligt skön dag! Nu ska jag packa ner det sista, hänga med mamma och lillasyster och sedan väntar en 6 timmars resa till stora syster i Oslo! Längtar inte till den biten, men hinner plugga och kolla några avsnitt av 90210. Så det blir nog bra tillslut! Är borta till söndag men har med mig datorn så bloggen kommer att uppdateras! Nu måste jag dock kila, skriver när jag är i Oslo! Pöss
 
 Saknar henne så mycket 

Stockholm

Några få bilder från Stockholmsresan, tog inte alls många bilder så alla bilder är inte mina! Hade i alla fall en jätte härlig helg med mina tjejer. Små resor som den här bör man göra oftare, så skönt att bara komma bort lite med sina närmaste och må bra! Puss och kraaam