Hellooo

Åkte upp till lager 157, Marieberg och Ikea idag med mamma och lillasyster. Så blev en hel dag med familjen vilket var jätte mysigt! Fick med mig lite grejer hem som ni får se här under. Skit dåliga bilder som vanligt men dem får duga! ÄLSKAR bomberjackan då det är en lite mildare variation och inte så pluffsig som dem flesta jackorna är! 
 
 

svar på frågestunden

Till vilket land vill du helst resa?
Riktigt svår fråga för jag vill typ överallt haha men måste nog säga, nej fan jag vet inte. Står mellan USA och Australien.

Ska du åka någonstans i sommar?
Jajamen, ska åka till Kroatien, Bosnien och Cypern. Blir nog en sväng till Norge också för att hälsa på syrran.

Är du svensk, om inte vilket land isåfall?
Nepp jag är inte svensk, både min mamma och pappa kommer ifrån Bosnien.
 
Vilka är dina absolut bästa vänner?
Mina absolut bästa vänner som jag känt längst är Dessi, Lejla, Danielle och Wenche.

Vem litar du på mest? 
Finns ingen speciell vän jag litar mest på.

Är du nöjd över ditt utseende?
Finns grejer jag mer än gärna skulle vilja ändra på men har väl börjat acceptera mig själv och mitt utseende mer med åren. Svårt att säga att jag är nöjd för det är jag inte men har valt att försöka acceptera mina fel lite mer än vad jag gjort innan.
 
Vilka bloggar läser du?
Jag läser en heel del bloggar, alla mina nära vänners bloggar, Johanna Larssons, Julia Östlunds, Kenzas, drygt alla i imnext teamet osv. Är typ beroende utav bloggar så om jag hittar en blogglänk på Facebook flödet så går jag in på den haha..

Har du någon pojkvän?
Nej jag har faktiskt ingen pojkvän.

Vem är snyggaste männsikan på jorden?
Chris Brown!! Eller nej, eller jo, måste säga Chris Brown.
 
vad ska du göra efter studenten?
resa eller plugg eller jobba?
Skulle helst bara vilja resa, men måste ju jobba ihop några pengar att resa för först. Har dock alltid sagt att jag ska plugga direkt efter studenten, men vet inte riktigt. Funderar på att jobba hela sommaren och sedan bara resa! SEN komma tillbaka och plugga.