glossybox

Har ni hört talas om glossyboxen? En box med olika skönhetsprodukter i som man får en gång i månaden. Vissa utav produkterna har inte lanseras ut i butikerna än och vissa finns ute att köpa. Jag och syster bestämde oss iallafall att betälla hem ett för att testa för drygt en månad sen och idag kom den ner i brevlådan. Temat för våran box denna månad var Functional Beauty. Syftet med detta tema var att med hjälp av dessa produkter kunna framhäva och förstärka min yttre skönhet av min dagliga skönhetsrutin. Det är givetvis olika teman som inriktar sig på olika ställen varje månad. Både jag och syrran är nöjda över boxen och ska fortsätta att prenumenera på det här. Man betalar 139kr/månad och det är lätt värt det! Längtar redan till nästa box!
 
 
1. BURT'S BEES Lemon Butter Cuticle Cream
100% naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfruktar naglar och nagelbnd och lämnar en frisk doft av citrus. 79kr/17g
 
2. PERCY & REED Reassuringly Firm SessionHold Hairspray
Denna fruktresistenta spray ger dig en fantastisk stadga utan att synas på håret. 149kr/250ml

3. GRAZETTE OF SWEDEN XL Creativa Argan Oil++
Extra vårdande olja som ger näring utan att tynga ner. Den unika silikonfria formulan är baserad på argan-, hjortronfrö- och jojobaolja. Håret blir friskt mjukt och glansigt!  215kr/50ml
 
4. ELITE MODELS Intensity Eye Pencil
Vattenfast och extremt hållbar, intensiv kajalpenna. Krämig och mjuk som gör appliceringen enkel och precis. Innehåller lugnande ämnen såsom sheasmör och vitamin E.  109kr/1,1g
 
5. OLIVIA BY CCS Eco Makeup Remover Wipes
Rengörningssevetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Innehåller ekologisk, mjukgörande olivolja och olivlövextrakt som mjukgör och återfuktar.  50kr/24st

Hello

Har varit allmänt glad idag och har haft en toppen dag. Allt gick jätte bra på praktiken och efter praktiken träffade jag på en väldigt saknad vän. Gick även på stan en stund tills jag sen insåg att mitt bankomatkort var borta.. Men
även fast jag än inte har hittat det så är jag fortfarande glad! Fick även ner någonting i brevlådan förut. Visar upp det snart! Puss på er så länge
 
Här får ni en väldigt grå och nästan arg bild på mig, som egentligen inte alls passar in! 

tre bilder från idag

Var ju som sagt i Romme alpin idag och åkte skidor hela dagen. En riktigt kall och rolig dag!
      

28 januari 2013

HEJ!! Har inte haft något att blogga om alls, därför har bloggen inte uppdaterats! Har egentligen ingenting att blogg om nu heller men kände att det var på tiden jag skrev något!
Min helg var väldigt lyckad. Har även inskaffat mig lite nya grejer som kommer upp här snarast! Har precis kommit hem och ska börja fixa lite till imorgon. Vi ska åka till romme med skolan så måste packa ner en hel del grejer! Hörs sen!

Slänger upp två bilder på dagens frukost & lunch



Happy day

Stannade hemma från praktiken idag så har mesta dels av dagen tagit det lugnt och passat min sjuka lillsyster. Gjorde iordning en god frukost och senare vid 2 kom Lejla till mig. Vi snackade i timmar och sedan så fick jag även ett samtal från mamma och syrran som sa att syrran har gått och blivit med körkort! ÄNTLIGEN säger jag bara! Nu blir livet allt mycket lättare haha. Så när dem kom hem tog vi en tripp till Ikea och Marieberg, fikade och käkade korv. Standard. Imorgon ska jag till praktiken igen, gå på hindermässan och träna. Fullt upp men jag uppdaterar här när jag hinner! 
 
Min morgon
 
För första gången själv ute på vägen, gladast i världen typ

ta hand om sig själv-kväll

Ibland är det bra att ha ''ta hand om sig själv-kvällar''. Då du kan duscha i evigheter, vara otroligt ful i en ansiktsmask, måla dina naglar i en fin färg, ta det lugnt vid en film och äta något gott. En sånhär kväll har jag precis haft. Jag har gjort allt som jag skrivit över och har även klipp mitt hår en aning. Så nu är det lite kortare och mycket fräschare! Behövde en sån här kväll eftersom jag var så otroligt trött och depp efter praktiken. Men imorgon blir det andra bullar. Nej usch va fult det lät haha. Jaja vi hörs!!
 

Jan. 22, 2013

Idag har jag ätit en inte så god men väldigt nyttig sallad på min praktik och har även velat skjuta mig av trötthet. Sitter nu och kollar på barn filmer med min sjuka syster ❤


Trötter

 
Fick sluta praktiken idag precis innan klockan slog tre. Väldigt kort och skön dag eftersom jag börjar klockan tio på morgonen. Men trots det så var jag fortfarande väldigt trött när jag kom hem. Praktiserar på ett cafe eller snarare en restaurang som heter Central Park, och får göra i princip allt förutom att stå i kassan. Vilket däremot är det roligaste, men jag klagar inte. Sitter nu i soffan med en kopp kaffe, favorit pläden och försöker piggna till lite. Ska träffa tjejerna ikväll, kolla på top model och bara vara. 

Idag

Vaknade upp hos Danielle tillsammans med Wenche imorse och vi började dagen med en stooor frukost. Ägg, bacon, yoghurt och färkpressad juice. Det var så fint väder ute och vi ville hitta på något skoj men det slutade med att vi spenderade mestadels utav dagen inne på Marieberg och Ikea. Vilket givetvis också var kul! Senare på kvällen drog jag mig till Dessi och hängde där resten utav kvällen. 
Juste, kollade klart på min älskade serie, One Tree Hill idag. Vilket resulterade i en massa tårar. Känner numera att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv haha..

UNDERBARA frukosten
 
Mina så väldigt fina och barnsliga vänner på Ikea

19 januari 2013

Hello! Hann aldrig blogga igår eftersom jag hängde på stan med dessi och sedan vid åtta träffade vi Wenche och Danielle. Vi hade bestämt en liten dejt på Sushi Yama, vilket blev en väldigt mysig kväll! 
 
 
 

Frukost

Godmorgon! Sent men väldigt skönt att sova ut. Jag stannade hemma från skolan idag eftersom jag inte alls mådde bra igår eller imorse. Nu mår jag i alla fall liiite bättre, har precis ätit upp min frukost. Bananpannkaka med vaniljkesella, hittade receptet på Lejlas blogg och ville testa det. Inte riktigt min grej men det kom ner i magen! Nyttigt och helt okej gott. Nu ska jag ta tag i plugget, kolla lite one tree hill och leta praktik plats. Gör alltid allting i sista sekunden. Vi hörs!



 

 


Tråkig eftermiddag

Är som sagt lite små sjuk och det blir bara värre så idag har jag bara varit hemma och druckit te. En väldigt så tråkig dag men kände för att sätta ihop en video för att testa lite. Så här får ni en redigt tråkig video som visar vad jag lever på idag!

 

 


Black

Åkte iväg med mamma efter skolan och köpte vit färg så att jag kan måla mina ramar och även en byrå om jag kan kalla de det. Så nu ska jag sätta igång och måla lite haha. Idag har jag även gått runt i en svart stickad polotröja som är hur skön som helst, ett par svarta jeans och håret uppsatt i en knut.


Bowling

Idag(igår) är ju som sagt Lanas födelsedag. Vi firade henne med en fin middag och sedan bowling. Jag dominerade! Haha. Nej men har aldrig slagit tre(TRE?!?) strikes i rad, vilket även gjorde så jag tog hem segern. Imorgon stannar jag nog hemma från skolan eftersom att jag hostar som en kratta och min hals är dödens. Behöver även ta igen lite skolarbeten. Men vi får se hur der blir! Här får ni tre bilder från idag dock en väligt så oseriös på mig och Lejla haha.


Länge sen sist

Det var några dagar sen! Har haft en väldigt så jätte bra helg med mina tjejer, bara tagit det lugnt och tagit vara på dagarna. Nu är jag tillbaka till skolan och bör egentligen plugga lite nu på engelska lektionen. Sista veckan i skolan nu sen går vi ut på praktik i fyra veckor. Skönt! Har dock inte hittat någonstans att vara än.
Idag tillägnar jag min dag till min syster som fyller 20 år. Det ska vi fira med middag och bowling


Sova

Hemkommen från dagens pass! Även idag är jag heeelt slut. Kan knappt röra mina armar haha. Har lovat mig själv att plugga ikväll vilket jag ska göra nu tills jag somnar och jag 
 
Vet ni vad? När jag skulle skriva detta inlägg så skulle jag bara vila ögonen i en sekund och sen helt plötsligt så vaknar jag nu en timme senare med datorn i knät. Varfööör?? Jag som skulle plugga ju. Därför fick det där påbörjade inlägget där uppe sluta som det sluta haha.
Men denna powernap var hur skön som helst! Ska göra klart en inlämning nu sen sova. Har även hittat kamera laddaren så nu äntligen kan ni få lite bättre och finare bilder. 
 
Här får ni en bild på min katt som är lika lat som mig
 
 
 

Black and white

Äntligen så känner jag att jag kommer att somna i tid för en gångs skull. Är trött i kroppen efter dagens pass och träningsvärken kommer vara pain in the ass imorgon men det får jag tåla. Ligger i sängen och läser lite i Sofis mode, brukar ALDRIG läsa så detta är något nytt för mig. Imorgon väntar ett simpass + gym så måste vila ut mig. Ville bara skriva av mig, säga hej och godnatt! Skriver ett(eller fler) lite roligare inlägg imorgon. Så kika in då! Godnatt från en gammal, svartvit och tråkig mandy.
 

a heart full of memories

Har i princip håll på med bilderna hela dagen idag. Tog en jädra lång tid men mer än nöjd är jag! Ska även måla ramarna vita så dem passar in i rummet lite mer mer. Men visst blev det fint? Lite tjejigt och vääldigt personligt. Mitt rum är numera fullt med bilder haha.
Snart få ni se hela rummet! Puss
 

back to hell tomorrow

Godmorgon!! Lite sent men tidigare än vad jag någonsin har vaknat detta lov. Framsteg! Imorgon börjar skolan och jag bör ta tag i mina inlämningar, men jag gör det senare för gissa vad som kom ner i brevlådan idag..  Mina bilder! Så här sitter jag alldeles nyvaken, dricker kaffe och försöker piggna till lite. Ska börja hänga upp bilderna och ni får förmodligen se resultat senare!
 

6 Januari 2013

Hej på er! Tänkte skriva att livet rullar på som vanligt men nej, haha bara nej. Jag har varit väldigt slö idag, vaknade klockan halv 3(!!!) och gjorde inte ett skit tills jag drog till gymmet med Desirée och Lejla. Där vi spenderade drygt 3 timmar, vilket kändes som en evighet för mig eftersom att jag är så otränad jag kan bli just nu. Måste börja träna lite mer nu när skolan börjar(suck). Min motivation ligger på 0 känner jag haha. Men nu är jag i alla fall helt slut och hoppas på att kunna somna tidigt ikväll. Sitter även med mamma och syster och skrattar lite åt Shan Atci och äter god mat. Sååå måste gå! Vi hörs.
 

Word


Mobil inlägg

Lånade lillasysters telefon och skulle bara se om det fungera att blogga ifrån den! Så ifall detta inlägg kommer upp så lyckades jag haha. Ska kolla One Tree Hill nu och hoppas på att somna innan halv 4 inatt. Så godnatt på er! (Om det här inlägget kommer upp så lär det bli världens tråkigaste haha)


2012

Här kommer några få bilder från mitt 2012
 

Röda läppar

Har ingen mobil, väntar på tills dem får in nya så jag kan hämta ut en och jag hittar inte min kamera laddare. Så det är kört för mig när det gäller bilder. Har bara webbkameran på datorn som jag kan använda. Men den ger usla resultat. Men jaja, jag får väl stå ut! Så här ser i alla fall jag ut idag, har på mig en randig tröja och jeans. Röda läppar, lite rouge på kinderna och mascara, ska ändå bara till affären.
 

Framkallat bilder

Glömde berätta att jag har beställt en hel det bilder som förhoppningvis kommer ner i min brevlåda imorgon! Längtar till att få sätta upp dem på väggen och har en idé om hur jag ska göra, vilket förblir hemligt tills bilderna är uppsatta! Beställde på sidan Fujudirekt.com vilket är en toppen sida eftersom att dem första 100 bilderna du beställer blir gratis, bara frakt som kostar. Så in och beställ, super enkelt och nästintill gratis! Alltid kul med väggar som är fulla utav minnen och personliga bilder. Här får ni se några få bilder utav dem jag har framkallat!
 
Tjejerna överraskade mig på min födelsedag med presenter och äventyr, har jordens bästa vänner. 12 mars 2012
 
Orsa med härliga vänner, grym resa full utav oförglömliga minnen.
7-11 mars 2012


Sommaren 2011, den bästa sommaren hittills 
 
Jag och Rebecka(lillasyster) i Spanien
maj 2012

Need inspiration

Egentligen har jag ingenting speciellt att skriva om men vill ändå försöka att hålla igång denna blogg litegrann. Jag håller som sagt på att göra om i mitt rum och är strax klar! Igår och dagen innan det började vi med syrrans rum också, det blev även klart igår vilket var skönt. Blev snyggt med lite romatiskt tema. Hängde även på Gustavsvik med mina två systrar mestadels utav dagen igår. Välbehövligt för min kropp eftersom att jag ungefär bara har sovit under detta lov. Men nu måste jag kila, fick hem ett brev idag som jag väntat på. Det gör att jag kan beställa en ny telefon, vilket jag längtat efter! Puss så länge.

En bild på min fina och väldigt jobbiga lillasyster, men älskar henne så mycket

Extreme room makeover

Helllo, tänkte bara kika in här lite innan jag säger godnatt. Har nu precis målat klart mitt rum. Vitt och ljust blev det! Snart ska det köpas en sänghimmel och så ska jag fylla ena väggen med vita ramar och fina bilder. Hoppas bara att det blir lika bra i verkligheten som det är i mitt huvud! Såklart visar jag er hur resultatet blir.
Men på tal om målning och bilder så tänkte jag visa er min senaste bild jag ritat, det är drygt bara den och en till som har blivit klar utav alla mina bilder som jag själv har gjort. Så svårt att göra klart dem eftersom att man är rädd att man ska förstöra hela bilden. Men jaja! Godnatt nu.
 



1 Januari 2013

Som rubriken säger, nu är det 2013 och ett helt nytt år. Mitt slut på 2012 var helt fantastiskt bra och början på det nya året likaså. Vi började med lite mat hos Danielle och sedan drog vi oss vidare ut till marieberg där vi inte stannade alls länge eftersom att klockan började närma sig tolvslaget. Vi hann i alla fall till slottet precis innan klockan slog tolv där det sprutades skumpa och fyverkerierna satte igång. Fick även en mysig nyårskyss!
Vi träffade på några fler vänner och dem drog med oss på efterfest där vi hamnade ett bra tag eftersom att vi aldrig fick tag på en taxi hem vilket resulterade till att vi fick ta en lååång promenad. Men klockan 04.20 var vi äntligen hemma och somnade som små prinsessor! Kan säga att det var den bästa nyårsaftonen hittills.

Eftersom att jag för tillfället inte har en mobil så blev det inte alls många bilder för min del, eller nästintill inga. Men här bjuder jag på några jag tagit ifrån vännerna. Hoppas ni hade ett as bra nyårsfirande, precis som jag!