Randigt

Tänkte visa er denna underbara tröja. Ett nytt tillskott i garderoben! En helt fantastisk skapelse som är ifrån Gina tricot!


Har verkligen haft en skön dag idag. Kollade på film på den lektionen, hängde både på stan och Marieberg, tränat och haft ta hand om mig själv-kväll! Så just nu ligger jag i sängen och förhoppningsvis även somnar snart! Godnatt på er.


My room

Lovade ju bilder när mitt rum var klart, det är inte riktigt klart än men såhär ser det ut just nu! Börjar trivas mer och mer. Några få grejer ska fixas sen är det klart! Annars så rullar livet på som vanligt haha.. Ska till skolan imorgon, inte vart där på 5 veckor så jag tycker det ska blir lite kul att komma tillabaka. Nu måste jag återgå till mitt pluggande som för en gång skull faktiskt går rätt bra! KRAM

 

 


Justin bieber

Har ju som sagt fått Bieber fever, lyssnar bara på hans låtar och dreglar i princip när jag kollar på bilder och videos på han. Så jag bestämde mig för att rita av snyggingen men är däremot inte klar än men ville ändå visa er hur processen har gått till! Okej låter som ett pucko nu men här får ni bilderna, är som sagt inte klar än och jag lägger självklart upp resultatet när jag är klar!

 


Photooos

Eftersom jag inte alls har varit aktiv här så kommer ni få några bilder på vad jag har gjort under tiden! Vi hörs


Vant mig vid håret och börjar gilla det starkt!


Elvispen gick sönder på jobbet så vi fick vispa grädde med borrmaskinen.. Normalt(?)



Hängt med mina fina twins


Gått och blivit beroende utav serien Prison Break och därav även blivit kär i världens snyggaste människa


Inhandlat blandannat detta snygga basketlinne




Haft en helt underbar brunch med Danielle och Dessi


(Efterbilden) = matkoma


Förändring

Gjorde en liten förändring idag. Började dock bara med den, ska nämligen färga mitt hår lite ombre-aktigt. Köpte hårfärg idag och hann bleka håret en gång, tog längre tid än vad jag trodde så jag får fortsätta imorgon. Vet inte riktigt vad jag tycker om resultatet just nu men det blev väl helt ok! Ska göra håret ljusare och en aning kortare eftersom jag kommer slita på håret extremt mycket. Hoppas bara att slut resultatet blir så som jag tänk mig! Ni kommer självklart att få en bild när jag är nöjd över det! 
 
 
 
Före                                                                              Efter
 

Uppdaterar er lite

Ungefär såhär.. Ni som är nyfikna får allt ta och kika in här lite senare ikväll!


Helgen

Helgen har varit lugn. Firade en kompis som precis blivit 18 i fredags. På lördagen gick jag runt på stan med mina friendos och dagen slutades med myskväll hos mig med tjejerna. Imorgon är det måndag igen.. Ångest. Men Justin bieber räddar min sändagsångest, har numera hans musik i öronen dygnet runt. Här under kommer det några bilder från helgen! Pöss


Justin bieber

Den 24 april kommer jag och tjejerna att befinna oss i Globen och lyssna på världens bästa kille. Nämligen Justin Bieber! Vi köade i 12 timmar i kylan för att få dem biljetterna vi ville ha och det lönade sig. Vi kommer stå i golden circle och skrika oss hesa. Längtar så mycket så jag inte vet vart jag ska ta vägen!!! 

Levde på en bänk i 12 timmar. ALDRIG mer



Max mat + KAFFE fick oss att överleva natten


(Pigga) och glada klockan 7 på morgonen, endast 3 timmar kvar!


Tio minuter innan!! NERVÖSA

Och så fick vi äntligen dem älskade biljetterna som vi väntade på i 12 timmar. Frös till is gjorde vi dock men det var det lätt värt.