summer 2014

 
Träffade aldrig tjejerna igår men efter flera timmar i gruppchatten och gruppsamtal där vi pratade i mun på varandra konstant så kom vi tillslut fram till ett beslut och har nu äntligen bokat en veckas resa till... AYIA FUCKING NAPA!!!Så den 15 augusti lyfter förhoppningsvis planet mot Cypern och där sitter vi. Har faktiskt aldrig varit i Cypern innan så ser verkligen framemot denna resa. Kommer bli klockrent!

Nike is all you need

BEHÖVER dem här skorna ASAP!!

stuck on stupid

Har som sagt börjat på en ny teckning.. Och har för mig att min vän Lejla kommer bli så himla sur på mig eftersom att jag lovat att rita av henne i hundra år nu (Men den kommer, puss!). Vågar inte skriva ut namnet på personen jag ritar av just nu haha, för jag tycker inte att det liknar honom så mycket just nu. Men hur som helst får ni självklart se resultatet senare! Detta blir även premiär bilden i min nya skissbok som jag fick utav min syster i julklapp.
 
 

Studiedag

 
Såhär såg min frukost ut imorse, kände att jag kunde lyxa till det lite eftersom att vi ändå har studiedag idag. Är även beroende utav kaffe tror jag.. Har väl bara latat mig idag, tecknat lite vilket jag visar senare under dagen så ska diska nu och sedan skriva CV. Träffar nog tjejerna senare och om allt går som det ska så kanske vi bokar en resa till sommarn! Känns underbart. Kikar in här senare

Kenza Zouiten

 
Har glömt att visa er mitt resultat av Kenza bilden. Så här får ni se den! Är väl rätt nöjd men nu när jag ser helheten så finns det grejer jag vill ändra på haha, men så är det väl alltid. Nu ska jag dock sätta mig och plugga lite. Har seminarium imorgon som jag inte alls är redo för. Så godnatt från mig!

Ego x3



Är så socialt beroende just nu, har varit inne alldeles för länge. Tänkte kanske ha en frågestund? Jo men det tycker jag. Så fråga på så får vi se när jag svarar!

uttråkad

Tredje dagen jag är hemma från skolan, har skaffat mig hjärnskakning men börjar må bättre nu och ska nog till skolan imorgon. Kan inte göra så mycket om dagarna då jag varken får kolla på för mycket tv eller sitta vid datorn. Så är jävligt uttråkad. Idag mår jag dock bra och ska försöka plugga lite, lyxade till det med frukost på sängen imorse och just nu har bara flyttat från sängen till soffan. Börjat kolla på en ny serie också, Suits. Hittills är den riktigt bra! Men nu ska jag väl sätta igång med plugget, vi hööres
 

Händelserik helg

Hemma från skolan idag eftersom att jag inte mår så bra. Har dock haft en riktigt bra helg på länge med överraskningfest, spelkväll, spa-dag och har även fått mitt rum nästintill klart (äntligen fått upp min sänghimmel). Jossan fyllde 18år i lördags och vi tjejer ordnade en väldigt lyckad överraskningfest åt henne! Denna helg kommer nog vara svår att slå på länge då den har varit väldigt händelserik. Har inte alls många bilder dock vilket är synd, men visar dem få jag har.

 

2014

Tjosan! Bör egentligen inte sitta här och skriva av mig utan borde fokusera på mina uppgifter i skolan istället.. Men en liten paus måste man få också! Har så mycket att göra just nu så jag känner att jag bara vill stoppa tiden några dagar och bara andas. Hinna ikapp mitt liv helt enkelt. För några dagar sedan var jag världens lyckligaste och nu börjar det gå nedför igen. Men det är väl så livet fungerar antar jag.

Detta år har i alla fall börjat otroligt bra och jag får väl bara vänta och se vad det har att erbjuda. Juste! Bloggen fyllde 1år den första januari också, grattis(!) haha.. Jag kikar in här lite då och då så fort jag har tid.
 
 Två bilder från nyår, hade en så jävla bra kväll
 
 

ouppsii

Hej på er som fortfarande kikar in här! Som ni ser har jag varit sämst på att blogga och har inte några ursäkter heller.. Har i alla fall haft en jätte mysig julafton och det bästa nyårsfirandet hittills! Firat några nära vänner och min mamma, umgåts med min syster som kom hit över jul och nyår, åkt på en liten stockholmstripp och bara haft det allmänt mysigt under jullovet. Lägger upp några bilder från julafton så kommer det fler bilder utav mitt jullov med tiden! Pöss