Dance like nobody's watching

Har dansat och pluggat matte idag, sista gången innan uppvisningen och matteprovet. Har även sovit från 18-21, vilket inte varit så bra. Kommer ligga uppe hela natten och kommer säkert resultera i att jag missar provet som är klockan halv nio imorgon. Hoppas verkligen inte! Nu ska jag äte granatäpple, dricka te och fortsätta med mitt pluggande. Snodde även två bilder från Dessis blogg från dansen idag, ni hittar fler på deziree.blogg.se! Hörs imorgon 
 
 

Matematik

 
Chillar runt här hemma i denna mysiga hösttröja, pyjamasbyxor och varierar mellan matteboken och ritblocket. Spenderar dock mer tid med ritblocket än med matteboken då det egentligen borde vara tvärtom eftersom att jag har matteprov på torsdag. Var som alla andra dagar i skolan idag, hade en debatt i filosofin och pluggade lite matte. Gick sen och dansa, nu sitter jag här på golvet i rummet och inväntar Paradise hotel. Har inget mer vettigt att skriva så säger väl adjö för den här gången! Haha, adjö.. Vilket ord.

Fick även en fråga om vart jag har köpt min spegel som jag har i mitt rum, den är köpt på Jysk! :)

Smink

Klickade hem lite smink från sidan Elf med Lejla för någon vecka sedan och idag kom det äntligen ner i brevlådan! Elf är en sida där du hittar väldigt billigt men bra smink, hemsidan hittar du HÄR. Det som jag köpte nu är jag jätte nöjd med och det kommer att användas flitigt. 
 
 
 

Ännu fler frukost bilder

Jag ber om ursäkt att jag är så tråkig och bara laddar upp matbilder. Lovar att det ska ändras på det snarast!! Haft en härlig helg med mina vänner. Bio i fredags, Catching fire som var bra men man mådde fan inte bra efter filmen. Var bara irriterad och sur eftersom att slutet var sjukt dåligt.. Igår var jag ju som sagt hemma hos Josefin med några vänner. En chill kväll helt enkelt. Vaknade idag med Moa och Danielle och vi åt frukost och kollade på sjukt gamla bilder! Så kul att se hur mycket man har förändrats under åren. Skulle även dansat idag men det blev inte så, dansar imorgon istället! 
 
 

Brunch

Mötte upp tjejerna klockan 11 och började dagen med brunch buffé på Hälls. Efter en hel del mat och prat så gick vi vidare upp mot stan. Nu har jag precis kommit hem, ska dock ut och övningsköra lite med mamma. Det är ju dags nu när det bara är lite mer än 100 dagar kvar tills jag äntligen blir 18år. Senare ikväll ska jag hem till Josefin och hänga lite med några vänner. Blir nog en as bra lördag! Hoppas ni har en lika bra. 
 
 
 
 

pomegranate

Hemkommen från dansen, börjar bli klara med dansen och om jag får säga det själv så blir den riktigt grym! Nu ligger jag ny duschad i min säng och äter granatäpple. Nog den godaste frukten men så himla jobbig att äta. Ska dricka mitt kvällste som är en standard för mig och sätta på någon film kanske. Eller sova, är så himla trött. Glömde helt totalt bort att ta några bilder i salen men fick en rätt cool på Lejla, inte alls bra kvalité men slänger upp den ändå för den som sagt vart jävligt cool haha! Hörs imorgon och godnatt!
 
 
 
 
 

väntar på bättre tider


Just nu sitter jag alltså i mitt trapphus, utelåst. Inte världens roligaste grej att va med om men ibland händer det. Nyss kom även lillasyster hem från skolan. Trodde äntligen jag skulle få komma in då hon säger att hon inte heller har nycklarna med sig haha.. Så här sitter vi alltså. Två systrar i en trapp. Som tur är så räcker wifit ända ut så jag kände att jag kunde uppdatera er lite. När jag väl kommer in ska jag äta och sedan dra och dansaaaa. Vi har nämligen ett dansprojekt med skolan som vi ska visa upp nästa vecka. Så det gäller ju att vara dukitig då halva tvåerna ska vara publik. Kommer nog upp fler bilder sen! Pösss så länge.

Skitsnack

Har inga bilder att komma med och heller inte någon nödvändig text. Men ska passa på att fota lite imorgon så det kommer upp något på bloggen! Mår fortfarande lite halv dåligt men skolan rullar på. Snart julafton och vintermys! Längtar.

Vinrött + djup rygg

Var ju som sagt som alla nästan redan vet 40% REA på Bikbok i helgen. Så jag passade på att köpa en tröja som jag länge velat ha. Djup rygg och vinröd är den, bästa kombon då min favorit färg är vinröd. Efter svart då såklart hehe.. Den gick på 119:- efter rean. Riktigt billigt enligt mig! 
 
 

Tre mysiga dagar

Fredagen började med mat och prat på Saigon, fortsatte med en spontan myskväll hos Moa och ledde sedan till en sleepover. Vi mös på rejält med tända ljus, skratt och massage, välbehövligt. Dagen efter åt vi redig frulle och sedan gick jag upp på stan en snabbis med Lejla och Wenche. På lördagskvällen möttes jag tjejerna igen och hade ännu en myskväll fast nu hemma hos Jossan. Vi gjorde S'mores, försökte planera vår kommande resa och spelade sällskapsspel. Slutade även här med en övernattning och en rejäl frulle. Pannkaksfrulle! (eller PANGkakor som Moa och Dessi säger haha!!). Haft en jätte skön och lugn helg, vilket var perfekt för mig och min halvt fungerande kropp. Nu ska jag hoppa in i duschen och sätta på en film. 
 
Håll i er haha, här kommer det 4(!!) matbilder.. Ovanligt, det är det enda jag tar kort på.

Alla dessa jädra rubriker

Hur svårt kan det vara att komma på en rubrik egentligen??? Får sitta i flera minuter varje gång jag ska lägga ut ett inlägg. Aja, nog om det. Min kropp vill fortfarande inte sammarbeta med mig så nu har jag även dragit på mig halsont och huvudvärk. Blir så irriterad! Men trots det så har jag haft en jätte mysig helg med tjejerna. Nu ska jag se till att plugga lite, dricka hundra koppar te och bosätta mig i min säng tills jag mår bättre. Kram
 
 

Helgen är kommen

 
Hemma idag igen. Så jag tog en omedveten långhelg denna vecka. Har inte kunnat sova inatt pga av knät vilket resulterade i att jag vaknade strax efter 1 haha.. En rejäl sovmorgon. Har heller inte haft någon aptit så det som ni ser på bilden blev min frukost. Min kropp sammarbetar inte med mig just nu som ni kanske märker. Men det blir väl bättre snart! 

14 november 2013

Stannade hemma från skolan idag eftersom att mitt knä har börjat strula igen. Gör så förbaskat ont att inte orkar göra någonting alls. Men efter att jag tagit tabletter och smörjt in det ett x antal gånger så kunde jag börja göra någon nytta här hemma. Jag fixade iordning i mitt rum så nu är det klart! Eller behöver inskaffa mig en byrå, hänga upp tvn och sänghimmeln sen är det klart. Tre dåliga bilder från rummet, måste verkligen leta fram en kamera så det kommer upp lite fina bilder här på bloggen..
 
 

The "earth" without "art" is just "eh"

Kände att det var länge sen jag satte mig ner och skissade lite. Så för någon kväll sedan så satte jag mig ner och började rita. När jag väl sitter där på golvet med en penna så försvinner jag in i min egna bubbla. Jag pennan och musiken. Låter jätte töntig just nu men det är verkligen så. Tiden bara flyger iväg och helt plötsligt har jag suttit där ett ex antal timmar. Behöver dessa stunder ibland då jag bara stänger av allt. Denna gång valde jag att rita av bloggaren Kenza, fråga mig inte varför.. Är dock inte helt nöjd, ett snett och ojämt öga och fel skuggning. Men den är inte klar ännu så vi får väl se hur resultatet blir. Om jag nu blir klar med den, blir oftast aldrig nöjd så orkar inte ens göra klart dem haha.. Äsch, visar en bild ändå! 
 
 

Santa is here

Idag kom ännu en nära vän till mig hem, Danielle! Hon har varit i USA (har inte alls varit avundsjuk) i dryga två veckor och idag fick vi alla fem återförenas igen. Vi har ätit lunch på Java och bara hängt hemma hos Danielle. Haft en lite mini skönhetssalong då Wenche klippte håret på både mig och Danielle. Så snäll vän som jag har agerade även Danielle som en liten jultomte. Hon hade nämligen köpt presenter till alla oss fyra från USA. Är så tacksam över att jag har så fina vänner. Inte bara för att hon köpte presenter utan allmänt. Jag är så lyckligt lottad över att få vara omringad av dessa underbara personer. 
 
 
 

Förändring

Har länge nu haft rätt så ljust hår som även varit väldigt ojämnt och flera olika färger. Så jag kände för att tillslut färga bort det ljusa och bli mörkhårig igen. Passar bra nu till vintern tycker jag och kommer vara så mycket skönare att slippa färga utväxten varannan månad. Så jag har alltså lagt in en kastanj-brun färg i mitt hår, väldigt mörkbrunt med lite röda toner. Är väldigt nöjd och trivs bättre i mörkt hår, men det är ju alltid fint att ljusa upp sitt hår till sommaren! Dessa två bilder är dem enda jag har och jag är så jädra ful på dem men vill visa skillnaden. Så man får väl bjuda på sig själv ibland! 
 
 

Helgen

TJABBA! Min helg har varit super bra, hur har eran varit? i torsdags kom Lejla hem från Cypern och hon har även varit ensam hemma torsdag till söndag. Så jag har bokstavligen talat bott hos henne alla dessa dagar! Behövligt eftersom att hon har varit borta ett tag. Kvällarna bestod utav mys med vänner, en massa film tittande, taco ätande och goda frukostar! Har även färgat mitt hår, men resultatet får ni se imorgon! God natt.
 

Svensk reggae

Grymt bra svensk reggaelåt med bra budskap. Ville bara dela med mig utav den, så lyssna!

Halloween bilder

Detta år levererade halloween! Var som sagt på två halloween fester och båda var hur kul som helst. Det som var roligast var ju att exakt alla gick all in och klädde ut sig. Jag klädde ut mig till en vampyr denna gång och agerade tydligen som någon fotograf under kvällen. När jag vaknade dagen efter hade jag över 100 bilder på mobilen haha. Har lovat att visa er bilderna, men dem har sån jädra dålig kvalité. Så jag satte ihop några till ett litet collage. Hoppas det duger!

 
 
 

November, höst och depp


Lite egopics från några dagar sedan

Fixat internet hemma och allt börjar komma på sin plats i lägenheten. Skolan rullar på som vanligt, väldigt mycket att göra och längtar bara på att få gå ut på praktiken. Humöret har inte varit på topp dem senaste dagarna och jag stöter bara på en massa motgångar. Vill bara gå i ide typ. Därav har jag inte bloggat eftersom att jag inte vill sprida negativ energi här på bloggen. Men som mina vän Wenche sa så är man ju människa. Vissa dagar mår man bättre och vissa dagar sämre. Det är bara att acceptera det och tänka positivt. Efter regn kommer solsken som man brukar säga! Så var bara tvungen att skriva av mig lite, jag är ju trots allt en människa med känslor.

Några låtar från Eminems nya album som nu har släpps, älskar det.
Eminem - Beautiful pain       Eminem - Headlights       Eminem - Stronger than I was

Sorry

Har inte hunnit installera internet i den nya lägenheten så därför har bloggen fått stå tom. Men allt har gått bra med flytten och har redan börjat vant mig lite. Just nu bloggar jag från mobilen men hatar dessa mobilinlägg så hellre inga alls, ville dock bara informera er om det haha. Fixar det nog imorgon, plus börjar skolan imorgon igen. Jobbigt men har dock haft en otroligt bra vecka! Uppdaterar med bilder så småningom imorgon! Tjingeling

Moviiiiiin'

Är mitt uppe i flyttkaoset och ville bara säga hej! Flyttar som sagt äntligen imorgon, eller vet inte om jag tycker det är kul eller inte. Visst kommer det bli kul med något nytt och annorlunda, gillar förändringar men trivs så himla bra här vart jag bor just nu. Har även bott här i 9 år nu så jag har ju växt upp i detta radhus, hittat mig själv och mina underbara vänner här. Har otroligt många minnen härifrån både bra och dåliga, så det är ju lite jobbigt att lämna det bakom sig. Fast på samma sätt skönt. Dock är jag väldigt positiv av mig så jag ser framemot den nya lägenheten och är säker på att det kommer bli bra. Ser det som en ny början, hjälper mig radera de minnen jag inte vill minnas och kan fokusera på det som kommer tillsammans med min mamma och min lillasyster!
 
Blev en lite djup text, skulle ju trots allt bara skriva hej! Kommer upp bilder från halloweenfesten senare ikväll. Nu måste jag bära ut möbler.
 
Sista natten här, måste dock sova i soffan eftersom att min säng för tillfället inte existerar!