Ledig

Är i princip ledig hela veckan, har bara en lektion jag måste gå på. Otroligt skönt! Fick även samtal från sommarjobbet idag så det är klart, ska jobba hela juni och juli. Otroligt skönt det med!! Haha. Bokat lägenhet i Kroatien, ska ungefär bo PÅ stranden, terrassen sträcker sig till havets kant. Sen är även allt till Ayia Napa klart. Så min sommar börjar likna något. Det är bara allt innan sommarlovet som är så huller om buller och super stressigt haha. Men det löser sig! Jag mår bra och vill önska alla er en jätte bra dag, vecka, månad, sommar! Pöss
 
Bild från förra sommaren med tjejerna i Montenegro

+ grader

Två bilder på nya håret
 
Örebro bjuder på strålande väder, närmare bestämt drygt 27 grader. Klagar absolut inte! Men det är lite jobbigt att man måste sitta inne i skolan när det är så fint väder. Dock bara några få dagar kvar till sommarlovet! Plugga är det enda jag egentligen har tid för just nu men prioriterar inte det så värst mycket vilket jag inte gör.. Kände däremot för att färga mitt hår igår och det gjorde jag haha. Så gjorde det snäppet ljusare nu till sommaren och lägger väl in några mer slingor i Juli innan jag åker utomlands. Ska iväg och plugga med tjejerna nu! Vi hööörs
 

Ny vecka

 
Tjabba tjena! Måndag och en ny vecka. Pallrade mig till skolan klockan kvart över åtta imorse vilket var helt onödigt. Hämtade en bok och rörde mig sedan hemåt klockan nio. Så nu är jag alltså hemma och ska plugga. Behöver den här vilar dagen då jag inte har hunnit vila något i helgen, jobbat och festat. Jag som heller inte är van vid att jobba resulterade i att min kropp blev extra trött. Men jobbet gick bra, trivdes och lärde mig många nya grejer! Agerade nämligen servitris tillsammans med trevlig personal åt 700 blinda/synskadade gäster. Trerättersmiddag och dans bjöds det på. Väldigt roligt men svårt eftersom att jag inte hade gjort det tidigare men det gick bra.
Blev världens ointressantaste text nu men jaja, vi hörs när jag har något viktigare att skriva! Pöss

"Allting kommer att ordna sig, när man minst anar det så kommer det"


Vädret suger här i Örebro, allt är grått, trist och regnet kommer och går lite som det vill. Målat mina naglar i världens bästa färg för att försöka matcha det tråkiga vår(höst)vädret lite.

Skolan var chill i idag. Hade bara nationella prov på morgonen och slutade alltså klockan 11. Kollade på film och hade pizzadejt resten av dagen. Fick även världens bästa samtal(!!) Efter en halvtimmas telefonsamtal och därefter en halvtimmas arbetsintervju via Skype så har jag gått och blivit med jobb. SÅ HIMLA LYCKLIG. Är numera medlem i företaget PerformIQ som jobbar med event inom speciellt olika idrottsförbund.
Har även en intervju imorgon angående sommarjobb, är väldigt nervös men tänker positivt. Nu ska jag lägga mig och sova ut för imorgon börjar jag klockan 11. Weho, god natt.

Senaste månaden


Syrran kom till påsk och det firades med sushi och öl!
 

Firat min älskade Danielle som blivit 18år!!!
 

Spenderat flera kvällar på satins uteservering!
 
Ätit en hel del skit men gooood mat
 
Hängt med fina vänner och tagit en del selfies haha..

11 maj 2014

Hola! Kul att det fortfarande är några som kikar in här trots att jag inte uppdaterar. Men skolan tar död på mig, en månad kvar och jag har massor att göra. Har varit hemma hela dagen idag och pluggat, städat och hängt med mamma och syrran! Ska ut på en promenad nu och sedan plugga vidare. Kommer upp ett par bilder av vad jag har gjort medans jag inte har uppdaterat. Pösss!
 
Har legat här mestadels utav dagen, under min töntiga med underbara sänghimmel. haha