Stockholm

Kom hem till lägenheten där vi sover precis efter en dag på stan och god lunch/middag på Jensens. Kom fram runt 4 så blev inte så lång dag. Imorgon ska vi däremot ha en hel dag på stan och sedan får vi se vad som händer på kvällen. Älskar denna stad så förbaskat mycket!! Var bara tvungen att skriva det. Men nu ska vi lägga oss så vi är pigga och glada imorgon. Godnatt!

Jävligt hungriga efter resan hit haha..

Kroatien 2013

Har inte visat er några bilder från Kroatien alls! Åkte dit med min mamma och syster i 10 dagar och resan vart så jädra lyckad och välbehövlig. Sola, badade, umgicks, träffade nya vänner och åkte runt längst kusten var det mesta vi gjorde. Älskar detta land! 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara en massa text

Blogg.se sammarbetar inte med mig just nu, går inte att ladda upp bilder av någon konstig anledning. Blir så jävla irriterad. Och ett inlägg utan bilder är ju inte alls kul. Så förlåt för det! 

Har i alla fall haft en härlig dag med Dessi, lagat pannkakor med nutella vilket resulterade till en rejäl sockerkick, skattade en hel del och sen somnade vi båda i soffan haha. Nu måste jag packa ner lite kläder, då jag åker till Stockholm imorgon med Dessi, Danielle och Wenche. Vi stannar hela helgen, har dock en hel del grejer jag behöver göra just nu så jag får ångest, men ska ändå bli skönt att åka bort lite! Nu ska jag se till så att jag inte har glömt något, åker nämligen direkt efter skolan så kommer heller inte hinna blogga genom datorn imorgon. Men ska se till att mobilblogga och kanske fixa något tidinställt inlägg så det inte är så tomt här i lilla bloggen. Hoppas ni har en lika bra helg som jag ska ha! kraaam 

Skulle upp igår

Detta inlägg skulle upp igår vilket det tydligen gjorde.. Men här kommer det ändå!
 
Vaknade upp med alla tjejer imorse och som jag sa så vart det en rejäl frukost - bananpannkaka, toast, smoothie och färskpressad juice. Vi hade lite beslutsångest om vad vi skulle hitta på under dagen men det slutade med en dag på stan. Fixade praktikplats (ute i god tid för en gångsskull!!) på Carlings i Vågen. Tror det kommer bli kul! Gick sedan hem med Lejla, lagade mat och började kolla på 90210. Numera är jag fast i serien! Vilket egentligen inte är så bra eftersom jag har en massa plugg jag måste göra.. 

Två bilder på frukosten



Och såhär såg det ut efter haha.. Kaos

Sleepover

 
 
Har inte alls haft tid att blogga idag och inte heller något speciellt att blogga om aå bloggen fick tyvärr stå tom idag.

Dock har det idag varit en vanlig vardag. Skola, hem, fika med Danielle och Wenche och nu har vi alla tjejer 
samlats hemma hos Danielle för en liten sleepover. Lediga imorgon så det lär bli en rejäl frukost och sedan lite annat skoj. Lovar att uppdatera bättre imorgon, godnatt! 

Cinderella Castle

Gillar som sagt att måla och rita och allt vad det innebär. Ritar för det mesta bara med kolpennor eller vanliga blyertspennor, men för någon vecka sedan hittade jag bortglömd akrylfärg hemma så kände för att testa måla med färg för en gångskull. Är inte alls van och blev inte direkt som jag ville men tänkte dela med mig utav resultatet ändå. Säger som alltid, är inte helt klar eller nöjd men det blir jag väl aldrig.. 
 
 
 

Söndag - plugg

Just nu
 
Godmorgon! Att vakna upp till grå himmel och regn är ju inte alltid en höjdare men imorse var det lite mysigt. En ursäkt till att bara vara hemma och ligga i soffan utan minsta lilla ångest. Nu är det även officiellt höst ute enligt mig, kalla och gråa dagar, mysiga innekvällar med vänner och en hel del snygga höstoutfits!

Har placerat mig på favoritplatsen här hemma och har precis ätit upp min frukost och dricker te istället för kaffe för lite omväxling. Ska se till att plugga lite och sedan rensa garderoben om jag orkar.. Nu måste jag i alla fall börja på min uppsats. Hörs sen, kram.

Göteborg



















 
Några få bilder från Göteborg när jag, Wenche och Danielle var där under Gothia veckan. Är inte så bra på att ta kort så blev inte så många eller intressanta bilder. Men alltid något! Detta var dock en as bra vecka med liseberg, fotboll och shopping. Får se om det blir en likadan standard resa nästa år.. 
 

Lördag

Loppisen i förmiddags gjorde mig så seg i huvudet att jag var som levande död när jag kom hem. Men bättre att sälja skitgrejerna än att släpa med dem till den nya lägenheten som jag mamma och Rebecka, min lillasyster flyttar in i den 1 november. Efter jag hade vilat lite åkte jag hem till Wenche, blev bjuden på lite mellanmål - Avokado/hallon smoothie, turkisk youghurt med valnötter och honung, färskpressad juice av morötter, äpple och apelsin. BÖR TESTAS! Gott och nyttigt. Nu måste jag dock rappa på lite, ska möta Dessi om några minuter och sedan iväg på lite spontant lördagsparty haha! Blir nog en lyckad kväll trots allt. Puss
 
 

Lite nytt

Jag blir aldrig nöjd när det gäller designen. Tröttnar på en sekund så därför gör jag om rätt ofta här på bloggen. Men nu är jag nöjd som fan bara att texten i headern är lite konstig. Ska jobba mer på det när jag får tid. Puss och kram så länge!

Taco fredag

Alla dessa taco fredagar, ätit det dem tre senaste fredagarna nu. Går verkligen inte att trötta på tacos! Idag stod Bea som fixare, vi var nämligen ett gäng tjejer som åkte hem till henne, åt tacos och kollade Idol. Dock så vart det mer snack än tittande. Blev heller inga bra bilder, vilket är tråkigt. Men imorgon ska jag se till att det kommer upp lite fina bilder här på bloggen. Ska upp klockan 8 imorgon eftersom jag har lovat mamma att stå på loppis med henne. Vi måste ju rensa lite innan flytten! Vilket jag kan berätta mer om någon annan dag. Så med detta inlägg säger jag förlåt för dålig uppdatering idag och även godnatt, vi hörs imorgon!! 
 
En bild på mig och Dessi när vi är lite kärleksfulla vilket är en ovanlig syn..
 

Macklemore & Ryan Lewis

Juste! Har glömt att berätta en sak för er. Den 1 oktober ska jag nämligen till Norge, Oslo. Närmare bestämt till min syster som för tillfället jobbar och bor där med sin pojkvän. Ska vara borta i 6 dagar vilket blir som en liten mini semester och får äntligen träffa min saknade syster. Ska dock inte bara åka dit för att hälsa på dem, utan för några dagar sedan så överraskade hon mig och sa att hon har köpt konsert biljetter till självaste Macklemore(!!!) Så jag ska alltså se honom och Ryan Lewis i Telenor arena i Oslo den 2 oktober. ÄLSKAR i princip alla hans låtar och ska bli så mäktigt att få se honom i verkligheten! Världens bästa syster 
 
Bilden är tagen senaste gången jag var i Norge
 

19 September 2013

Idag har det inte varit min dag, ont i huvudet och allmänt seg i kroppen. Åkte iväg med mamma till Marieberg en snabbis och kom precis hem. Så nu är jag hemma och ska bara slappa i soffan framför matlagningprogram. Som till exempel, Hela sverige bakar! Härligaste programmet haha. Borde dock plugga men vi får se hur det blir med det.. Här nedan ser ni bättre bilder på en rätt ny jacka och en titt på vad jag hade på mig halva dagen idag. Usel kvalité men vad gör det om hundra år. Skriver här lite senare!

 
 

Frukost

Frukost är lätt bästa målet på dagen. Så en hel del frukostbilder kommer det nog komma upp här på bloggen. Denna bild är dock från någon dag sedan men ville dela med mig utav den ändå! 

 
 
 

En vecka i en video

Nu har vi äntligen fått ihop videon från Montenegro. Kanske inte bästa kvaliten men det gör inte oss någonting! Världens bästa vecka, dock har vi inte fått allt på film men i alla fall en viss del utav resan! Blir så glad av att kolla på den och längtar redan till nästa äventyr med tjejerna! 
 

All black

Min signatur outfit - svart, svart, svart och ett par Vans på fossingarna. Gick ut med Desirée och knäppte några bilder, resultatet ser ni här under om ni skrollar ner lite, till er som inte förstod det haha. Gått i skolan, lunchat med bästa vänner och strosat runt på stan har jag gjort idag. En allmänt bra vardag helt enkelt! Imorgon blir det andra bullar. Puss

 
 
 
 
 
 

bilder från stockholm

Var som sagt i Stockholm två dagar med mina fina vänner helgen innan skolan började och har inte visat några bilder. Blev en hel del promenader på stan, grönalund, fikor och lite partaj. Jätte härlig resa som ett avslut på sommarlovet.
 

 
 
 

Skola

Ska kila iväg till skolan strax men tänkte bara visa er hur jag ser ut idag. Två väldigt dåliga bilder dock. Puss

 
 

Lyckorus

Tjaaa jag lever på som vanligt, går i skolan, tränar och är med underbara vänner. Går och ler hela dagarna och är bara allmänt glad. Händer så mycket bra i mitt liv just nu så jag svävar nästan på moln. Borde bli bättre på det här med att blogga men kikar väl in här då och då. Här får ni några få bilder från sommaren istället för en tråkig text. 


Firade bästa tjejen

Tjejkväll hos Sofie
 
Taco fredag
 
sommar hänger med vänner

 Grönalund

 Liseberg