Stockholm

Det var inte bara Justins konsert som var fantastisk utan även dessa två dagar i Stockholm. Vi shoppade, åt god mat och umgicks. Denna resa var helt enkelt grym. Tur med vädret hade vi också! Längtar till sommaren då det kommer bli fler av såna här små resor och även Montengero! Bilder från resan ser ni här under
 

Justin Bieber 24 april 2013 Believe Tour

Nu har jag alltså varit med om min bästa dag någonsin. I onsdags åkte jag och tejerna till huvudstaden. Vi stannade i Stockholm två dagar och bodde i en jätte fin lägenhet. Vi åkte dit för att se Justin Bieber(!!!) Har aldrig varit så otroligt nervös som just den dagen. Dagen gick så otroligt sakta och det enda vi gjorde var att lyssna på hans låtar. När vi väl kom fram till globen så var det otroligt mycket människor överallt men vi kom till slut in och hade även dem bästa platserna, golden circle! Kunde och kan fortfarande inte förstå att jag stod dryga 2 meter ifrån självaste Justin Bieber. Hela kvällen var så jävla underbar och hans röst, låtar, ansikte, kropp, leende, allt, precis allt med den kvällen var perfekt. Aldrig varit lyckligare och känner att detta kommer vara otroligt svårslaget!! Vill bara se allt om igen, och igen, och igen.. Kan fortfarande inte förstå att han finns på riktigt, även fast jag stod så pass nära honom, kan inte beskriva med ord hur bra det var. Att få uppleva världens bästa kväll med mina närmaste vänner också, kunde inte önska mig något bättre. Kan numera dö lycklig.
Kommer en hel del bilder på honom nu, får aldrig nog av att kolla på dem..
 

♡♡♡

Tjejerna kom över igår kväll och vi hade en väldigt mysig stund! Film, prat och en hel del god frukt. Det enda som saknades var våran Dess hehe..

 


84 dagar

Hänger inte här så ofta som ni märker! Har sagt att jag ska bättra mig vilket aldrig har blivit av, men jag skriver här lite då och då när jag känner fört! Är för övrigt hemma från skolan idag pga feber och förkyldning. Jobbigt! Annars är livet allmänt bra. Bröderna och jag har ÄNTLIGEN bokat våran resa till sommarn, helt sinnes vad kul vi ska ha det nere i Montenegro(!!!) 5 tjejer ensamma utomlands kan inte bli något annat än helt galet bra.